P
psyhokrzys
Guest
Hei kaikki!
Tämä on minun ensimmäinen viesti aluksella, joten jos olen tehnyt jotain väärin, ota oikea minulle (myös kieli virheitä).Olen HAKU joitakin asioita mainittu alla:
1) "Analog Integrated Circuit Sovellukset" - M. Jacob
2) "Low-Voltage Low-Power Analog Integrated Circuits" - W. Seredijn
3) "CMOS Nykyinen Vahvistimet: Nopeus
vs. epälineaarisuus" - K. Koli, K. Halonen
4) "Low Voltage, Low Power CMOS Nykyinen Kuljettimet" - G. Ferri, N. Guerrini
5) "Current-Mode VLSI Analogiset Suotimet: Suunnittelu ja soveltaminen" - A. Mohan
6) "Taajuus syntetisaattoreiden: Theory and Design" - V. Manassewitch
7) "Monoliittiset Phase-silmukat ja Kello Recovery Circuits: Theory and Design" - B. Razavi
8) "Ohjaaja:
n Solutions Manual mukana Electronic Circuit Analysis and Design" - Neamen
9) "Ratkaisut Manualy, Principles of Electronics Circuits" - Burns
10) "Ratkaisut manuaalisesti Elektroniikka laitteita ja piirejä" - Bell
11) "Ohjaaja:
n Solutions Manual mukana Elektroniset laitteet ja Circuits and Electronics laitteita ja piirejä Perinteiset Flow versio" - M. Hassul, D. Zimmerman-Shrestha
12) "Solutions Manual mukana Analysis and Design of Integrated Electronic Circuits"
13) "The Analysis and Design of Linear Circuits, Student Solution Manual" - Thomas, Roso
14) "Palaute Networks: Theory and Circuit Applications" - Choma, Chen
15) "Ratkaisut manuaalisesti Analysis and Design of MOS Analog Integrated Circuits" - Allstot
Kaikki ne ovat välttämättömiä minun pro gradu.Ole hyvä ja auta minua löytämään ne, koska minulla ei ollut, kun olen yrittänyt.
Tämä on minun ensimmäinen viesti aluksella, joten jos olen tehnyt jotain väärin, ota oikea minulle (myös kieli virheitä).Olen HAKU joitakin asioita mainittu alla:
1) "Analog Integrated Circuit Sovellukset" - M. Jacob
2) "Low-Voltage Low-Power Analog Integrated Circuits" - W. Seredijn
3) "CMOS Nykyinen Vahvistimet: Nopeus
vs. epälineaarisuus" - K. Koli, K. Halonen
4) "Low Voltage, Low Power CMOS Nykyinen Kuljettimet" - G. Ferri, N. Guerrini
5) "Current-Mode VLSI Analogiset Suotimet: Suunnittelu ja soveltaminen" - A. Mohan
6) "Taajuus syntetisaattoreiden: Theory and Design" - V. Manassewitch
7) "Monoliittiset Phase-silmukat ja Kello Recovery Circuits: Theory and Design" - B. Razavi
8) "Ohjaaja:
n Solutions Manual mukana Electronic Circuit Analysis and Design" - Neamen
9) "Ratkaisut Manualy, Principles of Electronics Circuits" - Burns
10) "Ratkaisut manuaalisesti Elektroniikka laitteita ja piirejä" - Bell
11) "Ohjaaja:
n Solutions Manual mukana Elektroniset laitteet ja Circuits and Electronics laitteita ja piirejä Perinteiset Flow versio" - M. Hassul, D. Zimmerman-Shrestha
12) "Solutions Manual mukana Analysis and Design of Integrated Electronic Circuits"
13) "The Analysis and Design of Linear Circuits, Student Solution Manual" - Thomas, Roso
14) "Palaute Networks: Theory and Circuit Applications" - Choma, Chen
15) "Ratkaisut manuaalisesti Analysis and Design of MOS Analog Integrated Circuits" - Allstot
Kaikki ne ovat välttämättömiä minun pro gradu.Ole hyvä ja auta minua löytämään ne, koska minulla ei ollut, kun olen yrittänyt.