noin lataamista PLI osaksi NCVERI0G simulaattori

E

el

Guest
Hei,
Kuka voi kertoa minulle, kuinka ladata PLI kirjaston osaksi ncveril0g simulaattori?

En voi ladata sen PLI kirjasto simulaiton käyttäen NCVERIOG simulaattori.Ole hyvä käydä läpi simulointi varoitus tietoa (punainen) ja ncverilog käsikirjoitusta (vaaleanpunainen).
Ole hyvä ja auta minua vianjäljitykseen myöntää ja tarkistaa, onko loadpli vaihtoehto on writtern oikein.Kiitos!

ncelab: * W, CUVWSI (../scr/AtlasV_Final_ver_02_07.v, 1641489 | 20): 2 sisäänmenoa porttia ei ole kytketty:
ncelab: (/ projects/pegasus/DK/LDO/IP_LDO_rel_V001/verilog/reg6003ka.v, 9): AVDD33A
ncelab: (/ projects/pegasus/DK/LDO/IP_LDO_rel_V001/verilog/reg6003ka.v, 9): AVSS33A

$ STILDPV_setup (
|
ncelab: * W, MISSYST (../scr/palm5_top_jtag_buf_stil_tb.v, 361 | 16): Tuntematon järjestelmän tehtävä tai toiminto (ei vastannut sisäänrakennettu tai käyttäjän määrittämät nimet) [2.7.4 (IEEE Std 1364-2001) ].
Jos kohde on määritelty yhteinen-objektikirjasto, ongelma voisi olla:
libvpi.so: ei voi avata jaettu objekti Asiakirjatyyppi: Tiedostoa tai hakemistoa ei ole tai tiedosto ei ole kelvollinen ELFCLASS64 kirjastoon.
libpli.so: ei voi avata jaettu objekti Asiakirjatyyppi: Tiedostoa tai hakemistoa ei ole tai tiedosto ei ole kelvollinen ELFCLASS64 kirjaston ..
while (! $ STILDPV_done ()) # ($ STILDPV_run ());
|
ncelab: * W, MISSYST (../scr/palm5_top_jtag_buf_stil_tb.v, 365 | 24): Tuntematon järjestelmän tehtävä tai toiminto (ei vastannut sisäänrakennettu tai käyttäjän määrittämät nimet) [2.7.4 (IEEE Std 1364-2001) ].
while (! $ STILDPV_done ()) # ($ STILDPV_run ());ncverilog \
nc64bit \
licq_all \
ncaccess rwc \
määritellä functional_mode \
määritellä no_msg_ckg \
notimingcheck \
nctimescale 1 ns/1ps \
-l. / .. / log / ncverilog.log \
# loadpli1 = debpli: novas_pli_boot \
# loadpli1 = libpli.so: / nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/0712SP4PLI \
# loadpli1 = / nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/0712SP4PLI/libpli.so \
# loadpli1 = / nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/0712SP4PLI/libpli.so: STILDPV_done, STILDPV_run \
loadpli1 = / nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/0712SP4PLI/libpli.so: STILDPV_done, STILDPV_run \
tcl dump.tcl \
# tb_palm5_top.v \
# / nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/palm5_top_jtag_buf_stil_tb.stil \
/ nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/AtlasV_Final_ver_02_07.v \
/ nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/palm5_top_jtag_buf_stil_tb.v \Huom: libpli.so on PLI kirjaston nimi ja kirjaston hakemistoon on / nethome/zjwang/work/pegasus/from_samsung/A4_check/jtag_sim/A4/scr/0712SP4PLI
STILDPV_done ja STILDPV_run olisi määritelty toiminto / tehtävä on PLI kirjaston nimeltä libpli.so.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back