PCB Projektit halusi freelance

P

pradeepkumarsk

Guest
Hei Olen Pradeep Kumar SK Työskentely PCB suunnittelija aiemmista 7 vuotta, työskenteli jopa 24 kerrosta korkeita nopeuskyltit. Olen valmis työskentelemään yksikerroksinen yksinkertainen projektit tai uusia haastavia nopeita levyjä myös. Jos joku tarvitsee saada työtä ystävällisesti vastata.

kyllä me tarvitsemme ur apua ota 919886357761 nimeni on Srinivasan

Aiotteko ottaa korttien suunnittelu pienille harrastus hankkeilla ei yo valmistaa yhtä hyvin tai vain suunnitella mitä tulee veloituksiasi

Olen kiinnostunut tekemään joitakin PCB hankkeet liian freelance .. PM minulle hallituksen design hankkeita.

Lisäksi olen 5 vuotta vahvaa kokemusta PCB layout suunnittelua käyttämällä Orcad ja Protel Voit PM minua

1. Kyllä ryhdymme harrastus hankkeita 2. Olemme myös valmistaa ja koota, mutta asiakkaalle olisi sisällä Bangalore Intiassa, koska me dont on merenkulku. 3. Meidän hinta vaihtelee consistancy tai tilata tyyppisiä hankkeita. 4. Jos ottaa mitään työtä ota rohkeasti yhteyttä.

Minulla on myös 5 vuotta kokemusta pcb suunnittelun Protel 99se. 1.I voi suunnitella yhdellä kerroksella ja multi layer PCB U kuin vapaa lancer. 2.I voi kirjoittaa koodia u 8051 mikrokontrolleri ja PIC microcontroller.just kertoa minulle ur tiedot.

Hei, Olen Bangalore Intiassa, Otan PCB Projektit harrastajat, suunnittelu PCB (riippuu siitä, kuinka monimutkainen se on), ja valmistus PCB. Thanks kalja

Olen työskennellyt vapaana Lancer, minulla on kokemusta suunnittelusta polttaa levyt, lastauslavat ja kaupallinen board, minun asiantuntemus ovat PCAD2006, PROTEL99SE ja Allegro. Ole hyvä ja vapaasti PM minua Kiitos jo etukäteen

Ammatti: PCB Designer (freelance) piirilevymallin kokemus: 12 vuotta CAD: Protel 99 SE ja Altium Designer 6.8 Layer määrä: Jopa 6 kerrosta Hallituksen tyyppi: RF, sekasignaalioskilloskoopit PM minulle jos haluat minun palvelua Kiitos jo etukäteen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back