R
rramya
Guest
AuttakaaK = ääretön)
Summattu (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (nk) u [n-k 3] on yhtä suuri
(k = 0)(1 / 4) ^ n (1 / 11) - 3 (1 / 4) ^ n 3 (256) (1 / 3) ^ nn> = 3I didn't get ans oikein.
I ratkaistava:
alkaen: u [n-k 3] aikavälillä on mukana:
n-k 3> = 0
k <= n 3
mikä n> =- 3
nyt summalausekkeessa tulee:
(k = n 3)
Summattu (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (nk)
(k = 0)Seuraava vaihe:
(k = n 3)
(1 / 4) ^ summattu (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (-k)
(k = 0)
Seuraava vaihe:
(k = n 3)
(1 / 4) ^ summattu (1 / 3) ^ k (4) ^ (k)
(k = 0)
Seuraava vaihe:
(k = n 3)
(1 / 4) ^ summattu (4 / 3) ^ k
(k = 0)
Seuraava vaihe:
(k = ääretön) (k = ääretön)
(1 / 4) ^ [summattu (4 / 3) ^ k - summattu (4 / 3) ^ k]
(k = 0) (k = n 4)
Seuraava vaihe:
(K = ääretön)
(1 / 4) ^ [[1 / (1 - (4 / 3))] - summattu (4 / 3) ^ k]
(k = n 4)
Seuraava vaihe:
(K = ääretön)
(1 / 4) ^ [-3 - summattu (4 / 3) ^ k]
(k = n 4)
Seuraava vaihe: (K = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [(1 / 4) ^ summattu (4 / 3) ^ k]
(k = n 4)
Seuraava vaihe:
Olkoon P = KN-4 silloin, kun k = n 4, p = 0, kun k = ääretön, p = ääretön
Seuraava vaihe: (p = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [(1 / 4) ^ summattu (4 / 3) ^ (p n 4)]
(p = 0)
Seuraava vaihe: (p = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [(1 / 4) ^ (4 / 3) ^ (n 4) summattu (4 / 3) ^ (p)]
(p = 0)Seuraava vaihe: (p = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) summattu (4 / 3) ^ (p)]
(p = 0)
Seuraava vaihe:
(-3) (1 / 4) ^ - [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) (1 / (1 - (4 / 3)))]
Seuraava vaihe:
(-3) (1 / 4) ^ - [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) (-3)]
Viimeinen vaihe: Vastaus sain:
(-3) (1 / 4) ^ [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 3)]
Joka ei ole lopullinen vastaus ....
Kukaan BODY HUOMAUTTAVAT erehdykseni ..........
Summattu (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (nk) u [n-k 3] on yhtä suuri
(k = 0)(1 / 4) ^ n (1 / 11) - 3 (1 / 4) ^ n 3 (256) (1 / 3) ^ nn> = 3I didn't get ans oikein.
I ratkaistava:
alkaen: u [n-k 3] aikavälillä on mukana:
n-k 3> = 0
k <= n 3
mikä n> =- 3
nyt summalausekkeessa tulee:
(k = n 3)
Summattu (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (nk)
(k = 0)Seuraava vaihe:
(k = n 3)
(1 / 4) ^ summattu (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (-k)
(k = 0)
Seuraava vaihe:
(k = n 3)
(1 / 4) ^ summattu (1 / 3) ^ k (4) ^ (k)
(k = 0)
Seuraava vaihe:
(k = n 3)
(1 / 4) ^ summattu (4 / 3) ^ k
(k = 0)
Seuraava vaihe:
(k = ääretön) (k = ääretön)
(1 / 4) ^ [summattu (4 / 3) ^ k - summattu (4 / 3) ^ k]
(k = 0) (k = n 4)
Seuraava vaihe:
(K = ääretön)
(1 / 4) ^ [[1 / (1 - (4 / 3))] - summattu (4 / 3) ^ k]
(k = n 4)
Seuraava vaihe:
(K = ääretön)
(1 / 4) ^ [-3 - summattu (4 / 3) ^ k]
(k = n 4)
Seuraava vaihe: (K = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [(1 / 4) ^ summattu (4 / 3) ^ k]
(k = n 4)
Seuraava vaihe:
Olkoon P = KN-4 silloin, kun k = n 4, p = 0, kun k = ääretön, p = ääretön
Seuraava vaihe: (p = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [(1 / 4) ^ summattu (4 / 3) ^ (p n 4)]
(p = 0)
Seuraava vaihe: (p = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [(1 / 4) ^ (4 / 3) ^ (n 4) summattu (4 / 3) ^ (p)]
(p = 0)Seuraava vaihe: (p = ääretön)
(-3) (1 / 4) ^ - [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) summattu (4 / 3) ^ (p)]
(p = 0)
Seuraava vaihe:
(-3) (1 / 4) ^ - [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) (1 / (1 - (4 / 3)))]
Seuraava vaihe:
(-3) (1 / 4) ^ - [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) (-3)]
Viimeinen vaihe: Vastaus sain:
(-3) (1 / 4) ^ [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 3)]
Joka ei ole lopullinen vastaus ....
Kukaan BODY HUOMAUTTAVAT erehdykseni ..........