Weller pyropen WPA2

E

enaranen

Guest
Minulla on Weller pyropen WPA2, joka ei näytä toimivan oikein.Kun kärki ja kärjen asuntojen poistetaan ja painan igniter rauta valot ja jää pala, mutta jos olen kärki ja kärjen asuntojen kytkenyt igniter tulee tulipalo ja näen liekki, mutta heti kun olen vapauttaa igniter kytkin liekki sammuu.En löydä mitään suuntaan tai Kaavio nähdä jos olen kärki on oikein.Jokainen tietää, miten ottaa yhteyttä Weller tai tuntea Internet-osoite.Minulla ei voi löytää mitään tietoa Weller paitsi mistä sellaisen voisi ostaa.

Kiitos

Nowy zasilacz CM V650S o mocy znamionowej 650W skierowany jest dla graczy, posiada dwie linie PCIe (złączki 6+2). Zasilacz jest już dostępny w USA za ok. 80 USD (ok 285 zł). Zasilacz posiada niepełne (Semi-Modular) modularne okablowanie i charakteryzuje się sprawnością 80+ Gold. Prosty design i wysokiej klasy komponenty elektroniczne jakie znajdzie...

Read more...

Heidän sivusto on erittäin vaikea löytää Google jne., koska se on hyvin piilotettu.
On kummallista, miksi he eivät olisi helpompi löytää Weller verkkosivuilla hakukoneiden kanssa.

Weller on Brand tekemät comapny kutsutaan Cooper Hand Tools, joka taas on osa Cooper Industries:

Cooper Industries: www.coopertools.com

Cooper Handtools: www.cooperhandtools.com

Virallinen Weller-sivusto: www.cooperhandtools.com / merkit / Weller / index.cfm

Weller WPA2-sivulla: www.cooperhandtools.com/brands/CF_Files/model_detail.cfm?upc=037103590435

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back